- Autor: keridwen1
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Polenta (v suchém stavu) | 22 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 180 |
Stevia | 2 |
Rozinky | 10 |
Tvaroh odtučněný průměr | 90 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 30 |
Broskve | 80 |
Energetická hodnota celkem: 947 kJ
Bílkoviny (g): 15,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Polentu s hrozienkami a stéviou uvaríme vo vode. Necháme mierne vychladnúť. Tvaroh rozmiešame s jogurtom a v prípade potreby osladíme. Do pohárika si nakrájame ovocie, zalejeme polovicou uvarenej polentovej kaše, dáme polovicu tvarohu, ovocie a postup zopakujeme. Necháme vychladnúť a na noc odložíme do chladničky. A ráno máme mega dobré raňajky pekne hotové ;)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.